Water voor uw tractiebatterijen

door | feb 17, 2021 | News | 0 Reacties

Kwaliteitsbatterijen zijn een investering waard en het is van essentieel belang om het vloeistofniveau op peil te houden met gedemineraliseerd water van goede kwaliteit.

Het gebruik van dubieus water of water dat afkomstig is uit een niet onderhouden systeem zal de levensduur van uw batterijen sterk verminderen.

De water demineralisatiesystemen van Aqua Resi Systems werken met ionen uitwisselende harsen. Deze “wisselaars” produceren het zuiverste water dat beschikbaar is (minder dan 1µs).

Het water wordt “op aanvraag” geproduceerd en stagneert dus niet in vaten waarin het water niet “proper” kan blijven. Lucht en licht wijzigen immers de kwaliteit van het opgeslagen water. Het is  zeer belangrijk dat uw batterijen gevuld worden met water dat “binnen de minuut” wordt geproduceerd!

Een watermeter en/of een geleidbaarheidsmeter zullen u vertellen wanneer het nodig is om een standaard flesvervanging aan te vragen. We komen dan een nieuwe fles met geregenereerde harsen installeren en we vertrekken met uw fles vol zouten, kalksteen, nitraten…(ALLES wat in stadswater zit en wat op geen enkele manier in uw batterijen terecht kan komen).

Met onze systemen zult u over 30 jaar nog steeds gedemineraliseerd water van hoge kwaliteit op aanvraag hebben (ze worden gebruikt in laboratoria, tandheelkunde, apotheek…).

Het systeem is gemakkelijk te gebruiken, het is transporteerbaar, ecologisch, en het kan overal worden aangesloten… (zoals een tuinslang aan een klassieke kraan).

Gratis 3 weken op proef in België!

La qualité et le référencement ne se copie pas !